Arkistointia siten, kuin se pitäisi aina hoitaa.

Peruspalvelussa autamme pakkaamaan ja kuljettamaan arkistomateriaalin ja rekisteröimään sen verkkopohjaiseen Visual Archive® -järjestelmäämme. Kuvien ja käytännöllisyytensä ansiosta järjestelmä on hyvin käyttäjäystävällinen, mikä helpottaa arkistonhallintaa. Arkistomateriaalia hallinnoidaan meidän erittäin turvallisessa arkistossa Vantaalla.

Visual Archive®-järjestelmällä hallitsette täydellisesti meillä olevaa arkistoanne. Ratkaisun avulla pystytte huolehtimaan kaikista arkistonhallintaanne liittyvistä asioista aina tilauksista materiaalin läpikäyntiin ja tuhoamisen hyväksymiseen.

Kun teette tilauksen, se saadaan normaalisti hoidettua muutamassa tunnissa.

Huolehdimme asiakirjojen tuhoamisesta ja laadimme siitä todistuksen.

Depona tarjoaa kokonaispalvelun, jonka ansiosta arkistointiprosessista tulee järkevä, sujuva, ajanmukainen ja helposti hallittava ensimmäisestä päivästä alkaen siihen päivään asti, jolloin asiakirjat kierrätetään uusiokäyttöön.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja erilaisiin tarpeisiin:

Visual Archive Office® on täydellinen arkistonhallintajärjestelmä, jossa arkistoitu materiaali voidaan jäljittää ensimmäisestä päivästä alkaen sen tuhoamiseen saakka. Sillä ei ole merkitystä, onko materiaali arkistoitu sisäisesti vai ulkoisesti ja onko jokaisessa kansiossa tai laatikossa viivakoodi vai RFID-tunniste.

Digitaalinen arkisto on ammattimainen pilvipalvelu meidän palvelimilla redundanssin varmistamiseksi, tai jokapäiväistä käyttöä varten, esimerkiksi asiakassopimusten hallintaan.

Arkistointituotteet, kuten laatikot, suojukset, etiketit ja muut, mitä tarvitaan fyysisille asiakirjoille.