Tavoitteenamme on olla ensisijainen valinta arkistonhallinnalle.

Depona on tehtävälleen omistautunut arkistointiyritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja tehokkaita arkistoratkaisuja. Toiminnan lähtökohtana on aina asiakas.

Depona on vakaa yritys, jonka taloudellinen tilanne on hyvä ja luottoluokitus korkein mahdollinen. Yrityksellä on johdonmukaisesti toimiva johto, jonka päämääränä on pitkäjänteinen ja tasainen kasvu vähäisellä lainanotolla. Tämä takaa sen, että Deponalla on resursseja käsitellä tiedot ja materiaalit turvallisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Myös kaukana tulevaisuudessa.

Kaikki ovat tervetulleita, olipa kyseessä vain muutama kansio tai useita hyllykilometrejä olemassa olevaa arkistoa. Tarjoamme aina sopivan hintaisia ja joustavia ratkaisuja juuri teidän tarpeisiinne.

Kannamme vastuuta ympäristöstä ja ympäröivästä maailmasta.

Pyrimme järjestelmällisesti vähentämään energian kulutustamme ja yritämme käyttää mahdollisimman puhtaita energialähteitä.

Annamme huomattavan määrän rahaa ympäristöä suojelevalle säätiölle päästökompensaatiota varten ja lahjoitamme vuosittain isoja summia esimerkiksi Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Pidämme etuoikeutena sitä, että yrityksemme voi auttaa ja antaa panoksensa, kun se on mahdollista. Käytittepä mitä tahansa palveluitamme tai tuotteitamme, voitte aina olla varmoja, että olemme tiedostava ja hienovarainen toimittaja, joka tarjoaa parhaat ratkaisut. Kohtuulliseen hintaan.