Asiakirja-arkistosi pilvessä. Kun järjestys on sinulle ykkönen.

e-arkisto on ammattimainen pilvipalveluun perustuva digitaalinen arkistoratkaisu sinulle, joka haluat helppoutta: voit ladata tietosi pilveen ja luottaa lopun meidän hoitoomme. Lataat vain tiedot e-arkistoon. Missä tahansa. Milloin tahansa.

Depona vastaa ratkaisun toimivuudesta, joka sisältää käytettävyyden (palvelinten uptime), luotettavuuden ja saatavuuden, turvallisuuden sekä mahdollisuuden asiakirjojen ja datan varmistamiseen. Käyttöliittymät ja hallintavälineet täyttävät Ruotsin viranomaisten jäljitettävyydelle asettamat vaatimukset.

Kaikki data säilytetään omilla palvelimillamme ja tietovarastoyksiköissämme, joita ajetaan omilla ohjelmistoratkaisuillamme. Tiedottaminen palvelinten fyysisestä sijainnista ja varmuuskopioinnista kuuluu osana palveluun. Ladattuja asiakirjoja ei voi muokata tai saastuttaa silloin, kun ne ovat e-arkistossa. Ne on lukittu, mikä takaa asiakirjojen autenttisuuden.

e-arkisto on digitaalinen arkisto ja palvelu, joka on liitetty muihin palveluihimme, joita on esim. Visual Archive Office®. Koska kaikki dokumentointi on EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukaista, e-arkisto voi olla askel organisaatiosi tiellä kohti GDPR-strategian noudattamista.