Depona Oy tarjoaa yrityksille, organisaatioille ja viranomaisille fyysistä kaukoarkistopalvelua. Tavoitteena on, että kaikki toimituksen vaiheet ja palvelutaso ovat ensiluokkaisia ja hinnat houkuttelevia.

Depona Oy on osa asiakirjahallintaan keskittynyttä Depona-konsernia. Konserniin kuuluu seitsemän kokonaan sen omistuksessa olevaa arkistointiyhtiötä Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Latviassa.

Suomessa Depona on toiminut vuodesta 2007.

Vuonna 2022 Depona-konsernin liikevaihto oli noin 275 miljoonaa euroa.

Työntekijöitä on noin 240.

Depona tarjoaa korkealuokkaista, asiakkaan tarpeiden mukaista arkisto- ja asiakirjahallintapalvelua, joka perustuu kaikentyyppisten asiakirjojen ja piirustusten hallintaan.

Hallinta tapahtuu soveltamalla innovatiivisia, asiakkaalle mukautettuja ratkaisuja, joilla turvataan ja helpotetaan arkistointia ja etsintää.

Deponalla on yksi liiketoiminta-alue – asiakirjahallinta – ja yhtiön toiminnalla on yksi selvä tavoite:

toimittaa kilpailukykyiseen hintaan niin palvelutasoltaan, laadultaan kuin tekniikaltaankin markkinoiden paras arkisto- ja asiakirjahallintapalvelu. Yhtiön tarjoamiin palveluihin kuuluvat arkistointi, erilaiset digitaaliset mediat ja digitaalinen arkistointi sekä kaikissa muodoissa olevien tietojen, kuten paperisten asiakirjojen, piirustusten, karttojen, mikrofilmien ja -korttien sekä röntgenfilmien muuttaminen digitaaliseen muotoon.

Deponan toiminta on vakaalla taloudellisella pohjalla, sillä monien ja tunnettujen asiakkaiden lisäksi yhtiöllä on taloudellisesti vahva, pitkäaikainen ja toimintaan sitoutunut omistaja.

Deponalla on jo 11 vuoden ajan ollut paras luottoluokitus (AAA).

Deponalla on standardin ISO 9001 mukainen laatusertifiointi, ja ympäristöjohtamisessa noudatetaan standardia ISO 14001.

Deponalla on asiakkaita kaikilta aloilta ja kaiken kokoisista yrityksistä ja organisaatioista isoista kansainvälisistä konserneista pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Depona pohjoismaissa

Depona.se

Depona.no

Depona.lv

Depona.dk