Från analogt till digitalt

Depona erbjuder arkivlösningar som tar informationen in i framtiden.

Läs mer

Arkivlösningar som visualiserar er information.

Alla verksamheter producerar information som behöver sparas. Depona är specialister på arkivförvaltning. Vi erbjuder tjänster från rådgivning och hantering av några få arkivlådor till övertagande och drift av omfattande arkiv. Vår webbaserade lösning Visual Archive gör det enkelt att bevara er information för framtiden.

LÄS MER

Säker lagring och hantering av säkerhetsmaterial.

Varje aktör måste ta hand om organisationens säkerhet. Att skydda information från obehörig åtkomst säkerställer en säker fortsättning av affärsverksamheten i alla situationer.

LÄS MER

Det papperslösa arkivet.

e-Arkiv är en digital arkivlösning som förvandlar dina fysiska arkiv till ettor och nollor och lagrar allt i molnet. Du laddar upp din information och resten tar vi hand om på ett säkert sätt. Tack vare att all dokumentation är förenlig med GDPR så kan e-Arkiv vara ett steg på vägen som hjälper dig uppfylla din organisations GDPR-strategi.

LÄS MER

En digitaliserad arkivlösning som erbjuder ordning och reda oavsett hur er information arkiveras idag.

Pappersdokument, ritningar, fotografier men även befintliga digitala arkiv. Vi hjälper er samla alla era fysiska och digitala arkiv på en gemensam digital plattform. En plattform som är säker och ger er lätt åtkomst till er information när ni behöver det.

LÄS MER

Säkra arkivlösningar för alla behov.

Att på ett säkert och korrekt sätt spara och hantera information kan vara svårt, dyrt och tidskrävande. Vi hjälper er med allt kring er arkivförvaltning på ett effektivt och lättillgängligt sätt, oavsett era behov och krav.

LÄS MER

Om Depona

Depona Finland

Modern arkivförvaltning baserat på kvalitetssäkrade system och processer.

Arkistoinnin asiantuntijoita, joilla on osaamista ja resursseja tarjota turvallisia ja joustavia arkistoratkaisuja. Tämän takia asiakkaamme valitsevat Deponan.

Säkert, tryggt, effektivt, innovativt och prisvärt. Därför växer Depona.
LÄS MER

Depona – arkistoratkaisuja visuaalisella hyödyllä

All el vi använder kommer från vatten- eller vindkraft.
LÄS MER

Sedan 2016 är Depona ett av Nordens största företag med inriktning på tjänster kring arkivering.
LÄS MER

Depona AB har som affärsidé att erbjuda företag, organisationer och myndigheter en fysisk arkivtjänst på distans med högsta kvalité och servicegrad till ett attraktivt pris.

Depona film

AAA - Högsta kreditvärdighet

Depona Oy tillhör Depona AB vars anläggningar är certifierade. Depona i Finland arbetar enligt den svenska organisationens ledningssystem för kvalitet, miljö och informationssäkerhet.

AAA - Högsta kreditvärdighet